sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Mitä ottaa mukaan veneeseen?

Veneellä tulee ottaa huomioon se, että kaikki on siellä, eli jos et pysty soveltamaan jotakin tarvitsemaasi niistä tarvikkeista, mitä veneestä löytyy, niin sittenhän olet ilman.

KARKKIA: Jos syöt karkkia, niin hommaa itsellesi kahdet erilaiset karkit: ne karkit, jotka piilotat tarkasti johonkin karkkipiiloosi ja joista et anna kenellekään missään tilanteessa! Toiset karkit ovat ne, joita voit syödä avoimesti ja joita voit myös antaa muille edistääksesi mieluisaa yhdessäoloa, ja joilla ei ole väliä, vaikka joku olisikin syönyt ne yön aikana.
LUKEMISTA: Hyvää lukemista ja paljon. Ehkä saattaisi olla tarpeen ottaa mukaan myös se tenttikirja tai muu opus, mitä et ole koskaan saanut luetuksi.
VAATTEET: Turha muuten pakata mukaan sitä t-paitaa, jota et ole koskaan käyttänyt, mutta jota kuvittelet käyttäväsi veneellä. Myös veneellä tulee joka tapauksessa pidettyä tiettyjä lempivaatteita. Todennäköistä on, että jos olet varannut mukaan hirveästi lämpimiä vaatteita, niin niitä ei tarvita ollenkaan - ja päinvastoin. Eli kaikkea mukaan riittävästi. Villasukat on kiva yllätys Suomen kesässä.
PYYKINPESUAINE: Lempivaatteiden pesuun.
KOLIKOITA, JOITA EI KÄYTETÄ MUUHUN MAKSAMISEEN: Lempivaatteiden pesu onnistuu paljon paremmin satamassa olevassa pesukoneessa.
KAUNEUDENHOITOVÄLINEET: Vaikka pitkät kyntesi katkeavat viimeistään silloin, kun pääset kiinni köysiin, niin pitkinä iltoina, kun olet jo lukenut kaikki kirjat mikroaaltouunin käyttöohjetta myöten, niin jonkun oman ruumiinosansa väkertäminen ajan kanssa (kynsien laitto, nypi säärikarvat pinseteillä jne.) tuo yllättävää ajanviettomahdollisuutta.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti