lauantai 12. joulukuuta 2009

Ihanan kallista eli tuokaa viinaa - silmät liikkuu vielä

Joku kauhea riivaaja on päällä - ajattelen menoa jouluostoksille Tallinnaan ensi viikolla. Olen ollut Tallinnassa - usko tai älä - kahdesti, ensimmäisen kerran silloin 15-20 vuotta sitten, kun "kaikki" kävivät siellä ja toisen kerran, no, 15 vuotta sen jälkeen, enkä pitänyt - totesin, ettei tarvitse taas mennäkään kovin pitkään aikaan. En edes tiedä, onko siellä sen halvempaa kuin Suomessakaan, en tiedä sieltä mitään ostospaikkoja, (en edes saanut veronpalautuksia vaan mätkyjä) - mutta mikä nyt riivaa? Tai no, oikeastaan tiedänkin - normaalisti en edes osta viinoja (olen tylsä), mutta nyt houkuttelisi hommata Bushwacker - juoman ainekset (Bailey'sia, Kahluaa, vodkaa, rommia vai mitä siihen nyt tulikaan).


On, se on muovimukissa, mutta maistuu taivaalle
No, en ole tullut edes katsoneeksi, paljonko juomat maksavat Alkossa, eli olisiko kaikki lisäkulut mukaan ottaen kuitenkin halvempaa pitäytyä omassa koti-Alkossa alle kilometrin päässä. Halvimmallahan Tallinnaan pääsisi Eckerö Linesilla niin kuin viimeksikin menimme, vain 17 euroa menopaluu S-asiakasomistajahinnalla, ja siinä olisi koko päivä aikaa shoppailla (eli 100 € / tunti pitäisi varata rahaa, että kestäisi jotenkin..)
Tukholmakin kävi mielessä, siis päivä lentäen Tukholmassa, ja jopa Lontoo, mutta nyt näin äkisti lennot samana päivänä palaten maksaisivat 300 € (no, okei, 200 € jos menisi ensin Riikaan ja sitten Tukholmaan, mutta taidan olla hieman liian vanha ja kärsimätön siihen, ja kas kummaa, suora lento pelkästään Riikaan maksaisi taas paljon enemmän).
Taitaa olla, että kallistun lähimpään ratkaisuun. Tämä mielihalu tuli nyt hieman liian äkisti.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti