perjantai 21. joulukuuta 2007

Orlando

Orlandoa kohti ajaessa lämpötila alkoi keikkua 70 Fahrenheitin kohdalla (21 Celsiusta), vaikka välillä satoikin vettä. Illalliseksi vedettiin baby ribsit ja kanaa ja sitten loppumatka lentokentän viereiseen Crown Plazaan. Matkalla pitkin Orlandon läpi vievää Orange Blossom Trailia nähtiin vaan mustaihoisia ja pirusti poliisiautoja vilkut päällä joka paikassa ja yhdellä sivutiellä lökäpöksyt olivat kädet niskan takana ja poliisiautot olivat saartaneet heidät. Naureskeltiin sitä, että katujen nimet ovat juuri jotain tuollaista herkkää (Orange Blossom ja Summerday), mutta itse kaduilla herkkyys ja kauneus ovat kaukana. No, tällä alueella on paljon järviä ja lampia joka puolella, joten hyvin suomalaista. NOT! Okei, järviä kyllä, mutta palmuja niiden rannalla.


Tässä Crown Plazassa oli ehkä hellyyttävimmät lahjukset mitä olen nähnyt hotellihuoneessa. Rentoutumis-cd omaksi, jossa on ihanaa harppumusiikkia ja merenääniä, korvatulpat, silmälaput ja sellaista tuoksusuihketta, jota voi suihkutella tyynylle, niin tuoksuu hyvälle ja nukuttaa hyvin!

Vielä pitäisi tänään ajaa parisataa mailia Fort Lauderdaleen. Mulla on flunssa, mutten myönnä sitä enkä valita. Sitten ollaan vielä yksi yö ja huomenna lähdetään purjehtimaan viikoksi Key Westiä kohti. Lämpöä on luvattu 80 (26) joten ehkä sen kanssa pystyy just ja just elämään... ;)

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti