keskiviikko 5. elokuuta 2009

Shoppailua ja syömistä Houstonissa

Houstonin erityinen piirre on se, että sen keskustassa, downtownissa, ei ole muutaman tavaratalon (esim. Macy's) lisäksi mitään ns. turisteja kiinnostavaa. (Tai no on siellä, muttei mitään suurta yksittäistä juttua, mitä kaikki menevät katsomaan. Tai no, voi siellä olla, muttei mitään sellaista, mikä osuisi minun silmääni heti ensinäkemältä. Ja keskustaa on ajeltu sekä autolla että jalan "muutaman" kerran).  Toinen osa Houstonia on sitten Gallerian alue, jossa The Galleria on suuri, keskimääräisesti sikakallis ostoskeskus, ja sen sisältä löytyy kaikki tavaratalot ja kalleimmat ja hienoimmat muotiliikkeet, joista en edes kuvittelisi ostavani mitään ikinä. Gallerian sisällä on lisäksi luistelurata, ravintoloita, kampaamoja, kauneushoitoloita, hotelli, Borders - kirjakauppa yms. Lempiliikkeeni Galleriassa on kuitenkin Bath and Bodyworks... :)
Galleriaa vastapäätä kävelymatkan päässä on Vanderbilt Square, josta löytyy hieman halvempia liikkeitä:
Kenkäkauppa DSW on taivas sen suhteen, jos tarvitsee kenkiä, ja vaikkei tarvitsisikaan. Sieltä löytyy ihan kaikkea ihan kaikissa koo'oissa ja halvemmalla kuin mistään. Siellä on noin metrin korkeudella olevat tasot, joiden päällä on kenkiä - ja niitä tasoja riittää loputtomasti. Jokaisen kengän esittelymallin alapuolella on kaikki kengästä saatavilla olevat koot.
Samalla "torilla" toisella puolella on merkkivaatteiden poistomyymälä Marshalls. Siellä myydään edellisen kauden muotivaatteita Gallerian kalliista muotiliikkeistä, ja rekkejä on tuhottaman paljon, jotka on lajiteltu osittain koon, osittain merkin mukaan, mutta siellä pitäisi jaksaa myllätä tuntikausia, että löytäisi päällepantavaa. Sieltä löytyy kyllä muutakin halpaa, esim. merkkihajuvesiä saattaa löytyä 15 dollarilla.
Lisäksi torilla on vielä Old Navy (vaatteet ovat hieman liian nuhruisia makuuni, mutta halvalla lähtee) ja melko suuri Barnes and Nobles - kirjakauppa.
Vanderbildt Squarella saa myös itsensä ravittua, Grand Lux Cafe on nimestään huolimatta varsin hyvä pihviravintola, josta saa kyllä kaikkea muutakin ruokaa. Lisäksi aukiolla on parikin Starbucksia, Jambajuices, Morton's Steakhouse (superkallis, en ole käynyt mutta se on kuulemma takuuhyvä), mukava meksikolaisravintola Antonio's Mexican Grill, jossa on lounasaikaan todellinen tungos, mutta ruoka onkin tosi hyvää.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti