tiistai 4. elokuuta 2009

Houston City Club - members only

En ole mikään suuri punttisalifani (=kovin innokas urheilija), enkä Houston City  Clubillakaan ole onnistunut vielä edes näkemään punttisalia, mutta muuten paikan palvelut on testattu "vierailevana tähtenä". Klubilla olen käynyt vain spinningissä (ja minua tuskin saa vapaaehtoisesti spinningiin, edellinen kertani on ollut 12 vuotta sitten). Mutta myönnän, että kokemukseni tästä spinningistä oli jopa positiivinen, joten voi olla, että testaan samaa joskus Suomessakin. Klubilla on joka tapauksessa mahtavat tilat, useita tenniskenttiä, hienot tilat spinningiin ja monia eri ryhmäliikunta-aikoja hyvissä tiloissa. Lempiosioni klubilla käynnissäni on kuitenkin pukkari. Suihkut ovat kaikki erillisillä seinillä olevia suihkutiloja, joissa on tarjolla kaikki mahdollinen ihovoiteesta shampooseen, hoitoaineeseen ja saippuaan sekä ihan omaa "partavaahtoa" ihokarvojen ajeluun. Luonnollisestikin pukeutumistilasta saa ottaa suuvettä, terveyssiteitä, tamponeja, partahöyliä (onko naisten jalkapartojen höylille jokin oma sanansa?!?! Onko ne ladyshavejä - mitä se on suomeksi?), deodoranttia, pumpulia, hiuslakkaa, muotovaahtoa, pyyhkeitä, lisää ihovoiteita... Tiloissa on myös turkkilainen sauna, ja miesten puolella sauna on kuulemma ihan kunnon suomalainen. Telkkaria voi katsella, lehtiä lukea ja juoda kahvia tai virkistävää kurkkumehua (plääh) ja nautiskella rasvattomia suolakeksejä pukuhuoneen olohuonetilassa. Jos tämä ei vielä riitä, niin klubin aulassa on lisää kahvia ja ihania suklaamuffinseja (se siitä liikunnan hyödyllisyydestä) ja ennen kaikkea  - tsadaa - klubilla on oma viihtyisä ravintolansa 360 Restaurant, jonka testasimme kahdesti! Kyllä ruoka on aina hyvää!
En tiedä - vaikka useimmiten sitä roudaa mukanaan kaikki tarvittavan välineistön jos sattuu käymään urheilemassa, mutta se, että tuolla on ilmaiseksi tarjolla periaatteessa kaikki, mitä tarvitset, tuo sellaisen "luksusololisän". (Okei, jäsenmaksu on korkea.) Ne eivät ole mielestäni kalliita salille hankkia - tosin veikkaan, että Suomessa ne häviäisivät saman tien. (Se siitä suomalaisesta rehellisyydestä.)
Klubi on joka tapauksessa avoin vain jäsenille (nettisivuilta saa kyllä anoa 3 kerran Guest Passia) ja jäsenmaksu on korkea. Oli kuitenkin kiva päästä kurkistamaan vähän hienompaan elämäntyyliin sen jälkeen, kun riisuu hikisiä urheiluvaatteitaan Gym1:n lautapenkeillä nenä lähes vieruskaverin takamuksessa...

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti