keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Central Market

Ruokafanina en vain pysty lopettamaan Central Marketin ihmettelyä. Jos vain kerran voisi maistaa kaikkea siellä, niin sitten voisi aloittaa laihdutuskuurin. (Toisaalta, eilisen juoksulenkin Hermann Parkin ympäri ja vähän enemmänkin (eksyin) jälkeen tuli taas todettua, että on vain yksinkertaisesti helpompaa syödä vähemmän, niin ei tarvitse liikkua niin paljoa.)
Central Market keskittyy melko pitkälti lähi-ja luomuruokaan. Hevi-osasto on jotakin kerrassaan uskomatonta! Miten paljon erilaisia perunoitakin voi olla! Ostimme joitakin pitkulaisia venäläisiä banaaniperunoita, niitä syödään tänään.
Juusto-osastolta on löytynyt nyt hieman enemmän suomalaisia juustoja, siellä on jopa ns. Lapin leipäjuustoa, jota valmistetaan Wisconsinissa, mutta siinä on jokin ex-suomalainen sössinyt nimen suhteen oikein kunnolla, sillä tekstit eivät ole ihan suomea, melkein kuitenkin.
Viiniosasto... mm.... se on nyt pannassa viikonlopun Napan kierroksen jälkeen!
Karkkiosasto... mmm... pannassa...
Leipäosasto... tuoretta, mutta tietenkin oikea ruisleipä puuttuu! Mutta ne leivokset.... mmm...
Leikkeleosastolla saa valita siivutettujen lihojen paksuuden mitalla 1-10. Ja kaikesta lihasta saa aina pyytämättä maistiaisen. Ison siivun.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti