perjantai 24. heinäkuuta 2009

Matkalla jäiseen San Franciscooon

Mielikuvani San Franciscosta on aurinkoinen ja lämmin hippikaupunki. Onneksi katsoimme juuri ennen lähtöä, miten lämmintä SF:ssä on, enkä ollut uskoa silmiäni - vain 10 astetta! Tuo ei kuitenkaan mennyt mitenkään jakeluun, vaan repussani edelleenkin oli pelkkiä hellevaatteita ilman yhtäkään pitkähihaista, -lahkeista vaatetta tai umpinaista kenkää!


Meillä oli eri lennot; minä lensin Houstonista Phoenixin ja Los Angelesin kautta. Lennot menivät hyvin siihen asti, kunnes Los Angelesissa lento olikin 3 tuntia myöhässä. Vaihtoaikaa Losissa oli joka tapauksessa paljon, sillä minun piti vaihtaa terminaalia, eli mennä ulos asti, hypätä terminaalien väliseen bussiin ja mennä uudelleen passi-ja turvatarkastuksen läpi.


Saavuin San Franciscon lentokentälle vasta puolen yön jälkeen alkuperäisen kello 21 sijasta. Viimeinen BART - juna keskustaan kulkee 11.40 illalla, joten sitten ei auttanut muuta kuin ottaa taksi. Taksikuskinani oli kiinalainen mies, joka puhui niin huonoa englantia, etten ollut yhtään varma, tajusiko hän edes, mihin olin menossa. Autossa tuntui olevan myös jotain vikaa, sillä se meni sivuttain ja nitisi miten sattui, ja siinä vaiheessa, kun olimme vihdoin SF:n jyrkillä kaduilla, taksikuski ajoi täysillä ja auto lensi ilmassa, minua alkoi jo hirvittää, vaikka samalla huvitti - se oli juuri niin kuin kuvittelin San Fransciscon olevan elokuvien kautta! Lopulta näytin kuitenkin olevan oikean hotellin, Holiday Inn on the Fisherman's Wharf, edustalla Columbus Avenuella, ja taksimatka tippeineen maksoi noin 45 dollaria, joka ei ollut kovin paha, koska matka kentältä oli kuitenkin melko pitkä.


Näin T:n Holiday Innin aulassa ja suuntasimme vielä iltapalalle Dennysiin. Denny's on ennestään tuttu aamiaispaikkana, mutta koska tämä Denny's sattui olemaan hotellikompleksin yhteydessä ja auki läpi vuorokauden, niin kävimme hotaisemassa vielä iltapalaksi wingsit ja chicken stripsit, jotka maistuivat taivaalliselle!

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti