tiistai 14. heinäkuuta 2009

Lennot Houstoniin

Varasin lennot Houstoniin Tukholmasta Continental Airlinesilla, koska se on halvin tapa tällä kertaa päästä Houstoniin. En tajua, mikä viiraus minulla on ollut, etten ole varannut lentoja aiemmin, joten "itkin" ja katsoin lentojen hirvittäviä hintoja. Pähkäilin vielä pitkän aikaa sitä, että menenkö Lontoosta, joka olisi sinällään halvin paikka matkustaa Amerikkaan (ja Continental Airlines olisi maksanut hieman päälle 600 näin myöhäisessä vaiheessa), mutta taas Lontooseen meno tässä vaiheessa olisi maksanut sen verran liikaa, että olisi ollut sitten ihan sama ottaa lennot Suomesta Houstoniin.

Vielä viime viikolla varaaminen suoraan Aer Linguksen kautta Dublinista olisi ollut halvin, mutta nekin lennot kallistuivat nopeasti. Dubliniin tai Lontooseen olisi päässyt suht halvalla Ryanairilla (jolla en muuten ole koskaan matkustanut), mutta Ryanair lentää Tampereelta, ja Lontoossa se lentää Standtsteadin kentälle juuri hieman ennen keskiyötä, ja sieltä pitäisi taas hinata itsensä Heathrow'lle (joka maksaisi junallakin yli 20 puntaa), ja sitten olisi edessä kuitenkin vielä se yö... Se on kumma, että vaikka on vanha backpacker, niin on tosiaan vanha - ennen oli sama, missä sitä vietti yönsä matkalla, kunhan oli edes hieman lämpimässä ja suojassa, mutta yön näin vanhana Heathrow'lla viettäneenä voin sanoa, että se on kaikkea muuta kuin miellyttävää.

Halvimmat lennot olisivat löytyneet Supersaverin kautta eli 693 euroa, mutta soitin vielä kaverilleni Matkahaukkaan, ja sain sitten koko hoidon 690. 3 euroa sinne tänne, mutta mielelläni toki teen varauksen tutun kaverin kanssa! Kiitokset Petrille!

Tukholmaan menosta en ole vielä ihan varma. Joko lennän sinne BlueOnella (liian kallista tosin tässä vaiheessa, jotta matkan pääominaisuus eli halpa hinta toteutuisi) tai sitten menen Viking Linella Turusta tai Tukholmasta. Varasin jo alustavasti reittimatkan, mutten vielä maksanut --- tässä nyt on päivä, kaksi aikaa miettiä sitä.

Tsah, hirvittävää pähkäilyä. Tätä ei tarvitse silloin, kun ei tarvitse miettiä ensisijaisesti rahaa.

Paluu BlueOnella onnistuukin sitten yhteen suuntaan, koska paluuseen on vielä aikaa, paikkoja on runsaasti ja niin ollen lennotkin ovat halpoja.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti