lauantai 26. syyskuuta 2009

Treffit Neitsytsaarilla

Seuraava matkakohteeni on Brittiläiset Neitsytsaaret, jonne menemme purjehtimaan tasan kuukauden päästä. Suorimman lennon Helsingistä saa 650 euroon San Juaniin, Puerto Ricoon, jossa on kerrassaan pakko olla yötä, koska lento saapuu San Juaniin vasta viisi minuuttia puolen yön jälkeen.  Kaikenlaisia lentoyhdistelmiä olen katsellut, mutta halvin tulee olemaan siltikin Supersaverin kautta, yhteensä siis 814 euroa koko hoito, sillä San Juan - Beef Island Tortola välille hintaa tullee vielä jonkun varran. Hotellin San Juanista saa 60 eurolla (3 tähden), joten ei se niin hirvittävän kallista ole.
No, lentoja ei ole vielä varattu siitä johtuen, ettemme ole saaneet vielä venetarjousta siitä vuokraamosta, jonka haluaisimme. Mikä tahansa purtilo ei kelpaa - ei siis liian vanhat, koska tuollapäin ne tuppaavat menemään huonoon kuntoon (kosteusvaurioita, vaikka mistäs minä sitä varmaksi tiedän) nopeasti, joten jo vuoden 2003 vuokravene on siinä ja siinä. Lisäksi vitkastelimme vielä jonkin aikaa sen kanssa, että lähteekö kukaan lisäksi jakamaan kustannuksia. Meitä on siis lähdössä minä ja T tällä erää.
Lennot menevät New Yorkin tai Miamin kautta, ja ihmettelin tosiaan, että miten HALPOJA lentoja saa Airberlinin kautta, esim. suoraan Suomesta Miamiin pääsee alle 300 eurolla veroineen yhteen suuntaan (noin 200 paluu Saksaan, mutta siitä vielä 60 euroa Suomeen) - mutta se Miami tai New York eivät nyt vain lämmitä, Neitsytsaaret sen pitää olla! Niin ja sittenhän on aina se, että pikkupätkät näyttävät halvoilta, mutta kun niitä alkaa ynnäämään yhteen, niin sitten se ei olekaan enää niin halpaa.
Jos venettä ei järjestyisikään siitä syytä, ettei sopivan hintaisia olisi tarjolla, niin menen sitten Houstoniin tai mennään jonnekin muualle lomailemaan.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti