torstai 1. lokakuuta 2009

Lentojen varailua

Nyt on sitten Neitsytsaarten lennot varattu, ja sepä olikin aikamoista säätöä. Lentojen varaaminen oli mahdollista vasta sitten, kun saatiin varmistettua, että saadaan vene vuokrattua (Beneteau 32), mutta olin siis pongannut Helsinki - San Juan (Puerto Rico) lentoa jo jonkin aikaa Supersaverilta, jonka hinta oli jossain vaiheessa syksyä 540 € mutta nyt se oli 630 €. No, klikkasin tuon lennon, ja sitten sitä ei voinutkaan varata, vaan tuota hintaa ei ollut enää saatavilla. Seuraava hinta oli 711, sitten 775 - hinta vain nousi, mutten saanut lentoa varattua siltikään. Samankaltaista hintaa näytti myös mm Ebookersilla ja Travellinkillä, ja aina kun sitä yritin varata ja muutamaa kalliimpaakin, niin ei se vaan onnistunut. En tiedä, oliko vika noissa nettimatkatoimistoissa vai kohteessa, mutta sitten luovutin - tavallaan. Koska joka tapauksessa joutuisin olemaan matkan varrella yhden yön ennen Tortolaan pääsemistä, ja lentoni olivat joka tapauksessa New Yorkin kautta, niin otin sitten pätkän New Yorkiin, siellä yö, aamulla San Juanin kautta Tortolaan. Halvoissa Helsinki - New York - lennoissa oli sitten se, että jokainen lento lähti liian aikaisin huomioon ottaen sen, että yksikään lento ei olisi ehtinyt Tortolasta tai San Juanilta tarpeeksi ajoissa New Yorkiin, eli otin sitten paluulennon niin, että yövyn vielä toisen yön New Yorkissa. Alkuperäinen suunnitelma oli yöpyä San Juanissa, ja se olisi ollut paljon miellyttävämpää - en nimittäin pidä New Yorkista juurikaan (olen tylsä, en pidä myöskään Lontoosta).
Hintaa lennoille tuli Helsinki - NY - Helsinki 503 (Travellink, Lontoon kautta) ja NY - Tortola - NY 300 (Expedia). Ei nyt niin hirvittävän paha. Halvimmat hotelliyöpymiset NY:stä saa n. 50 €:lla ja ne ovat ihan siistejä! Niitä en vielä varannut, ne ehtii katsoa sitten myöhemminkin.
Kiinan tunnit menivät tänään ihan hyvin. Lauseiden muodostaminen on loppujen lopuksi ihan helppoa, ja tunnistan merkkejäkin jo ihan hyvin!

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti