perjantai 9. lokakuuta 2009

Hotellivarauksia New Yorkista

Halpoja hotellivarauksia amerikkalaisiin hotelleihin todella korkeatasoisissa hotelleissa saa tehtyä Hotwiren kautta. Se on ollut meidän luottovaraussivusto jo parin vuoden ajan. Ainut juttu sivustolla on se, että varsinaista hotellia et voi "hintashoppailla" etukäteen ennen kuin olet maksanut hotellin, mutta kyllä tietoja on sen verran hyvin tarjolla, että tietää, mihin alueelle hotelli sijoittuu. Mutta hotellit ovat olleet poikkeuksellisesti korkeatasoisia, Hard Rock Hotelleja, Hiltoneita, Crown Plazoja jne. Aiemmin sivusto ei ole hyväksynyt suomalaisia luottokortteja, nyt en ole enää varma, sillä maksoin omani Paypalin kautta.

Hyviä hotelleja ovat mm. Hilton Newark Airport, 1170 Spring Street, Elizabeth,NJ,07201 , joka on siis oikeastaan New Jerseyssä.

Toinen hyvä, halpa ja siisti on Days Inn JFK.

Molemmat maksavat saman verran, n. 65 euroa yö, mutta ovat ihan vastakkaisilla puolilla kaupunkia.

Days Inniä käyttäessä kannattaa liittyä samalla Wyndham Rewards - kanta-asiakkaaksi, koska noista hotelliöistä saa pian pisteitä ja Wyndham Rewardsilla on yhteistyötä esimerkiksi American Airwaysin kanssa, joten niitä pisteitä sitten pääsee keräämään innokkaasti ja urakalla, ja joskus voi saada jopa jotain kivaa takaisin, kuten ilmaisia hotellihuoneita ja pääsyjä loungeihin. No, AA ei tosiaankaan ole meikäläisen lemppariyhtiö kääpiöille suunnitelluista turistiluokan osastoista johtuen, mutta silläpä nyt kuitenkin taas lentelen ainakin osittain seuraavat matkani.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti