maanantai 5. lokakuuta 2009

Lisää Neitsytsaarista ja suunnitelmia

Tästä loistavasta blogista saa tietoa Brittiläisistä Neitsytsaarista niin perusteellisesti, että siellä riittää lukemista useammaksi päiväksi! Aion ottaa sivuston iltalukemiseksi tälle tulevalle viikolle.
Lisäksi meille on tarjottu vierailua Bitter End Yacht Clubille, jonne ilmoitinkin, että haluamme ehdottomasti mennä käymään. Paikka näyttää upealta! Bitter End Yacht Clubin myyntitoimistosta voi siis pyytää pääsylippu allasalueelle ja ilmaisia drinkkilippuja.
Perjantaisen shoppailuyrityksen (masentavia tummia vaatteita ylihinnoilla) vuoksi innostuin myös suunnittelemaan pienimuotoista New Yorkin shoppailurupeamaa saapumispäivä sunnuntai-illaksi, mutta ehkä sen voisi sitten kuitenkin haudata ihan suosiolla ennen kuin ehtii suunnittelemaan enemmälti. Toki onhan sitä ennenkin suunnattu kaupoille jo iltapäivällä heti saapumisen jälkeen, mutta voihan se olla niinkin, että väskä iskee päälle. No, tämä aika on kyllä muuten ollut hyvin antoisaa kesävaatteiden ostamisen suhteen, sillä meidän niin ihanasta Prismastamme sain "merkillisiä" kesäurheiluvaatteita alle kympillä. Heitin myös viime kesän flipflopit mäkeen kesän jälkeen, joten uudet sellaisetkin pitää vielä jostakin pongata, ehkä mielummin etukäteen kuin paikan päältä, koska jalkahiki saattaa iskeä jo paljon ennemmin kuin kone laskeutuu Neitsytsaarille.

0 kyttääjää:

Lähetä kommentti